Παρασκευή, 26 Μαϊ 2017
 
 
Web Graphics, Σχεδιασμος & Φιλοξενια Ιστοσελιδων Χανιά
Διαμερίσματα, Studios Kydonia PDF Εκτύπωση E-mail

Kydonia Apartments, Studios in Platanias ChaniaΤα διαμερίσματα Kydonia είναι ένα συμπαθητικό οικογενειακό ξενοδοχείο 2 αστέρων, όπου η οικογενειακή ζωή είναι πάντα στη διαθεσή σας. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 2 κτίρια με ημιόροφο και πρώτο όροφο. Έχει δυναμικότητα 16 δωματίων - διαμερισμάτων.

H φιλοξενία του Γιάννη και της Λίτσας Βαρουξάκη κάνει την διαμονή σας ξεκούραστη και ευχάριστη.

Επισκευθείτε την ιστοσελίδα τους στο

www.kydonia-apartments.gr

 
Agrisnails PDF Εκτύπωση E-mail

Agrisnails - Εταιρία εκτροφής και εμπορίου σαλιγκαριώνΗ εταιρία "AGRISNAILS" δημιουργήθηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με εγγυημένο αποτέλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την εκτροφή σαλιγκαριών. Η πολυετή έρευνα και η ενασχόληση με την εκτροφή, τους οδήγησε στην ίδρυση της εταιρίας τον Μάρτιο του 2011, έχοντας ήδη στήσει τις δικές τους μονάδες κλειστού και ανοικτού τύπου εκτροφής στην Παιανία Αττικής και έχοντας αναλάβει την διαχείριση μονάδων τρίτων, στην Αττική και στην Πελοπόννησο.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες - πτυχιούχους σε διαφορετικούς παραγωγικούς κλάδους (γεωπόνος, μηχανολόγοι μηχανικοί, πολιτικοί μηχανικοί), και οι προσφερόμενες υπηρεσίες συνοδεύονται με τα σχετικά πρότυπα πιστοποίησης.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους στο 

www.agrisnails.com

 
Έπιπλα Κουμαδοράκη PDF Εκτύπωση E-mail

Έπιπλα Κουμαδοράκη Χανιά

Η εταιρία Κουμαδοράκης φημίζεται για τη μεγάλη ποικιλία και τα εξαίρετα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έπιπλα κλασσικά και μοντέρνα σε γραμμές προσαρμοσμένες στην ελληνική πραγματικότητα. Έχει καταφέρει, με την εμπειρία και την ενεργή παρουσία στο χώρο του επίπλου από το 1955, να προσφέρει έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας, εγγυώντας σας το τέλειο αποτέλεσμα και καλύπτοντας τις υψηλότερες απαιτήσεις και όλα τα γούστα. Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές της εταιρείας, τα ευέλικτα προγράμματα πληρωμών και με άτοκες δόσεις και την άψογη εξυπηρέτηση και υποστήριξη πριν και μετά την αγορά σας.

.

Επισκευθείτε την Ιστοσελίδα τους στο

www.koumadorakis.gr